Da li je Vašoj firmi poreban Web sajt?

Šta je dobar Web sajt?
7. априла 2012.
10 osnovnih elemenata Web sajta
6. септембра 2014.
Šta je dobar Web sajt?
7. априла 2012.
10 osnovnih elemenata Web sajta
6. септембра 2014.

Danas hteli mi da priznamo ili ne internet je polazna tačka da se dođe do neke informacije, pa tako i Vaši korisnici usluga, saradnici, poslovni partneri dolaze do informacije o Vama ako ste se predstavili na internetu, a Vaša web prezentacija pomoćiće im u tome.

U suprotno ako Vašu firmu ne predstavite na internetu propuštate mogućnost za više posla, bolju prepoznatljivost Vaše firme, dozvoljavate konkurenciji da Vas prestigne i uzme dobar deo tržišta i sve to samo zato što nemate svoju internet prezentaciju. Da li vredi toliko rizikovati?

Nekoliko razloga koji će Vam pomoći da se odlučite i izradite web sajt za svoje preduzeće.

Više posla = više novca

Novi klijenti, korisnici Vaših usluga zahvaljujući Vašoj web prezentaciji. Kriza je sada i biće je i u buduće potrebno je boriti se za svakog novog klijenta, Vaša web prezentacija radiće za Vas da dobijete nove klijente.

Dostupnost = zadovoljstvo korisnika

365 dana (a svake četvrte godine i 366 dana :)) 24 časa (pa i 25 časa kao i oni bageri u Kolubari:)) Vaš web sajt će raditi za Vas. Želimo sve sada i odmah, a Vaša web prezentacija upravo to i pruža svima koji žele da saznaju nešto o Vama. Vaš sajt radi za Vas u tri smene nikada ne spava i ne ide na godišnji odmor, on je tu kada Vaš kupac to želi, ako klijentu pružite tražene informacije dobićete potencijalnog kupca.

Brend = prepoznatljivost

Brend (stvaranje svesti kod kupaca, potrošača zašto Vas da odaberu ne konkurenciju). Internet prezentacija pomoći će da od Vašeg biznisa stvorite prepoznatljivi brend koji Vas izdvaja od konkurencije.

Poverenje = sigurnost

Kredibilitet Vaše firme, koliko puta Vam se desilo da kada čujete za firmu odmah odete na internetu da potražite informacije o njoj? Budite sigurni da većina tako proverava ko ste i šta radite. Nemate web sajt onda i ne postojite na internetu.

Informacija = prednost

Kada ste na internetu možete dobiti puno informacija o svom proizvodu usluzi. Pratite šta je to što kupci traže o Vama koje su im želje šta njih interesuje o Vašem proizvodu usluzi, ko su Vaši kupci na osnovu ovih informacija Vi možete da prilagodite Vaš proizvod i odgovorite zahtevima tržišta.

Comments are closed.