Web dizajn


Danas je osim prisutnosti na webu bitno imati vizualno atraktivnu, drugačiju i privlačnu stranicu (jer svi su na webu i svi su slični).

Izrada web stranica


U dogovoru sa klijentom, njegovim poslovanjem, željama i potrebama, pripremamo i izrađujemo vizualno atraktivnu, drugačiju i funkcionalnu web stranicu.

Pripremamo za sve svoje nove i potencijalne klijente besplatan case study sa predlogom rešenja za vaš web i upoznajemo vas na početku procesa izrade stranice sa svim procesima izrade kako bismo vam zaista predali stranicu sa kojom ćete dugoročno biti zadovoljni i unaprediti svoje poslovanje!


Poručite web sajt

Izrada web prodavnica


Web prodavnica je odličan prodajni alat koji vam nudi niz pogodnosti u odnosu na prodaju putem fizičkog prodajnog mesta; jeftinija je, u svakom trenutku je dostupna neograničenom broju kupaca, nudi mogućnost prezentacije proizvoda na više jezika što uklanja barijeru ograničenosti samo na domaće tržište kao i neograničeno radno vreme.

Analizom tržišnih trendova i konkurencije ponudićemo vam i izraditi vizualno atraktivnu i funkcionalnu web prodavnicu koja će vas približiti krajnjem kupcu.


Poručite web prodavnicu

SEO optimizacija


Želite da se vaša stranica nalazi na vrhu pretrage kada je neko u potrazi za proizvodima ili uslugama koje nudite? Da bi se vaša prisutnost na webu isplatila potrebno je imati dobar rejting na Google-u što je moguće ostvariti optimizovanjem ključnih reči vezanih za vaše poslovanje.

SEO optimizacija pogoljšava vam pozicioniranje na Google-u a samim tim i bolju vidljivost i prodaju proizvoda ili usluge. Planiranje i realizaciju SEO optimizacije vaše firme posvetite nama, odlični rezultati su zagarantovani!


Poručite SEO optimizaciju

Mi Vam možemo pomoći da budete uspešniji u onome što radite!

Izaberite neku od naših usluga i kontaktirajte nas.

Mi Vam možemo pomoći da budete uspešniji u onome što radite!


Izaberite neku od naših usluga i kontaktirajte nas.